AURANET

Centar AURANET iz Kragujevca

              ŠTA JE AURA? 

Aura je bioenergetsko polje koje okružuje sva bića. Sastoji se od sedam slojeva auričnih tela. Boje i obrasci unutar tog bioenergetskog polja čine neku vrstu otiska ljudske duše, skicu ličnog bioenergetskog, odnosno životnog potencijala.

Aura je višedimenzionalni pulsirajući energetski "omotač". Preko aure energetski komuniciramo sa drugim energijama i bićima. Ona oslikava osećanja, čovekove vrednosti i karakterne osobine, kao što je i pokazatelj čovekovog duhovnog i fizičkog zdravlja. Osim, obojene svetlosti,  poseduje veličinu, oblik, gustoću i zvuk. Boja aure, koja je najvažniji aspekt aure, je raspoređena u tri nivoa. Većina normalno zdravih ljudi ima auru podjednako debelu oko celog tela. Ako je osoba bolesna na tom delu tela aura je znatno tanja zavisno od težine bolesti koju osoba ima. Takodje, snimak ne ukazuje samo na trenutna psiho-fizička stanja već i ona u potencijalu!

Kakav je to aparat?

AURA VIDEO STATION je aparat za snimanje aure i energetskih centara, i predstavlja trenutno najsavremeniju tehnologiju. Polaganjem dlana na senzor, aparat očitava i registruje ta stanja u odnosu na različite uticaje i uz jednočasovni trening daje uvid kako da popravite svoj fizički, energetski, mentalni i duhovni status. Zajedno sa energokonsultantom doći ćete do važnih spoznaja i vizuelnih dokaza o uticaju onoga što vas okružuje, što jedete, pijete, govorite, osećate i najvažnije, ŠTA MISLITE. Gledajući u ekran kakvu snažnu moć ima kvalitet misli, shvatamo da je sva snaga u nama i da upravo mislima mozemo sebi stvoriti spokojan, radostan, zdrav i uspešan život u vremenu i prostoru u kome se nalazimo. I mnogo više od toga: šireći pozitivne energije oko sebe popravljaćemo i svet koji nas okružuje!

Takodje, tokom snimka uzivo aparat ocitava posebno emocije kao i svaki energetski centar zasebno. Svaki energetski centar ili čakra je poseban centar svesti, komunikacijski portal intra i inter-akcije.

Jedna od posebnih mogucnosti je i očitavanje i vizuelno dokazivanje učinka bioenergije, kristaloterapije, fitoterapije, aromaterapije, reiki, rekonekcije, Tesla metamorfoze, Su Jok terapije, yoga terapija, svih vrsta masaža……kao i korišćenje prirodnih suplemenata i dodataka ishrani!

          CIKLUS  RADIONICA  S F E R A

               VREME JE  ZA  BUDJENJE  USPAVANIH  SPOSOBNOSTI  UMA !!!
-Jedinstvena i zadivljujuca tehnika budjenja potisnutih sposobnosti coveka kao Bozanskog bica. Vekovno traganje coveka za odgovorima: ko smo mi u sustini...kako zivot kreirati po sopstvenoj zelji...i koja su to nematerijalna (duhovna) bogatstva koja posedujemo...zasto ih ne koristimo ako su nam data...proucavano je kroz istoriju do danasnjih dana kroz mnoge skole, pravce, religije...
 -Zahvaljujuci stecenim znanjima i iskustvima iz oblasti koju proucavamo dosli smo do JEDINSTVENE TEHNIKE OSVESCIVANJA i ,konacno, PRAKTICNOG KORISCENJA SPOSOBNOSTI SA KOJIMA SE RADJAMO.
 -Sve o cemu smo citali, slusali, povremeno praktikovali, meditirali...sada mozemo i iskustveno, SVAKOG DANA i u SVAKOJ SITUACIJI doziveti i sebi dokazati.
                        Vreme je da SADA promenimo stav i odnos prema SEBI !
Obzirom da smo, u velikoj meri, podredjeni iskustvima svojih pet cula,od izuzetnog znacaja je da, za sve sto radimo, imamo i DOKAZ u rukama ili bar VIZUELNU potvrdu.
 -U toku prakticnih vezbi na radionicama u tu svrhu koristimo posebno dizajniranu SFERU i KARTICE za komunikacu sa JEDINSTVENIM  INFORMACIONIM  POLJEM !
S F E R A 
- Zadivljujuci, cudesni oblik koji svojom formom otkriva i pokrece odredjene zakone fizike i menja kretanja i pravac nevidljivih talasa koji mogu, AKO TO POZELIMO, da ponesu informaciju ka odredjenom cilju!
 -Danas znamo da frekfencija mozdanih talasa koji nose odredjenu misao moze da se usmeri ka molekulima razlicitih materija i da se utisne u njih (kodira) i tako pokrene (satreperavajuci) onu frekfenciju koju zelimo, pa prakticno, takve materijale (forme i oblike) nazivamo talismanima...Takodje znamo da "voda pamti" i da najprijemciviju sposobnost upisivanja misaonih talasa, pored vode, imaju kamen, vosak, kristali...
 -Uz neverovatna iskustva u radu sa SFEROM mogli smo svaki put i da VIDIMO, a time i da se u veri utvrdimo KAKO NASA MISAONA PORUKA PREKO SVETLOSNIH ISKRI SA POVRSINE SFERE PUTUJE U UNIVERZUM KA SREDISTU POSTANJA  DA BI NAM SE ISTIM (SVETLOSNIM) PUTEM MATERIJALIZOVALA U FIZICKOJ STVARNOSTI.
 -Na radionicama ucimo kako da koristimo SFERNI oblik I SVETLOSNE ISKRE (zrake,talase) koje usmeravamo po zelji i sa ciljem da popravljamo sve oblasi u zivotu koje su nam izmakle kontroli.
 -Pomocu SFERE za komuniaciju sa Kosmickom Inteligencijom cemo postici sledece:
-Smirivanje i kontrolisanje neprekidnog misaonog procesa!
-Otklanjanje negativnih misaonih obrazaca!
-Uspostavljanje boljeg i zeljenog odnosa sa porodicom, prijateljima, poslovnim i emotivnim partnerima!
-Popravljanje materijalnog i finansijskog stanja!
-Ostvarenje zelja koje se odnose na zdravlje, snagu, energiju...
-Jacanje osecaja uzvisenosti i svesnosti  o SVOJOJ SVETLOSNOJ  (BOZANSKOJ) sustini!
-Komunikacija sa POLJEM (VISOM SVESTI) i dobijanje odgovora koji su bitni za nas DUHOVNI RAST!
-Konacno poimanje da svojim DUHOM mozemo unaprediti i svoju FORMU (telo,licnost...)
-Potpuno prihvatanje istine "...da nam nista nece biti nemoguce..."(Hrist) i DOPUSTANJE da svakoga dana u sadasnjem trenutku rastemo i osnazujemo svoje SVETLOSNO, ENERGETSKO BICE, jer iz SVETLOSTI I POTICEMO! 
  K A R T I C E- za komunikaciju sa Jedinsvenim Informacionim Poljem
-U prakticnom radu na tematskim radionicama koristimo, za ovu namenu, i prelepo dizajnirane kartice sa tekstom (odgovorima) koji nepogresivo, uz naucenu tehniku, daju UVID u ono sto nam je TOG TRENUTKA potrebno.Snazan,predivan osecaj da nam je odgovor "poslat" pokrece nase kreativne i stvaralacke energije da KRENEMO u ostvarenje zeljenog, ali onim, za nas, najboljim i najlaksim putem.One ce nam svaki dan uz kratku (naucenu) vezbu pomoci da se usmerimo, vratimo i osvestimo SVOJ PUT KA SRECI, ZDRAVLJU,SPOKOJU, RADOSTI I LEPOTI...

 -CIKLUS RADIONICA:
 1.Radionica: -Razgovor sa SOBOM (INTUICIJOM) i uocavanje i otklanjanje energetskih blokada.
 2.Radionica: -Upoznavanje sa DUHOVNIM VODICIMA i razgovor sa njima.
 3.Radionica: -Komunikacija sa ANDJELIMA cuvarima.
 4.Radionica: -ZIVOTINJE MOCI
 5.Radionica: -Otkrivanje SIMBOLA iz visih dimenzija svesti i prakticna primena kod odredjenih problema.
 6.Radionica: -STRAHOVI-prepoznavanje i otklanjanje.
 7.Radionica: -OSTVARENJE ZELJA.
 8.Radionica: -JA I MOJA SUSTINA kroz druge.
 9.Radionica: -Budjenje potisnutih TALENATA.
10.Radionica:-Kako i zasto zavoleti SEBE i svoju SVETLOSNU sustinu.
11.Radionica:-Razgovor sa ZRELIM SVESTIMA.

    Radionice se odrzavaju jednom mesecno u trajanju od 2-3 sata u zavisnosti od teme.O terminu odrzavanja cete biti unapred obavesteni. Radi se u malim grupama i obavezno je prijavljivanje. Nije neophodno prisustvo svim radionicama u ciklusu.
Odaberite sami teme za koje ste licno zainteresovani.
    Cena jedne radionice je 1550,00 rsd. U cenu je uracunat i paket koji sadrzi SFERU i KARTICE. Za one koji nisu u mogucnosti da prisustvuju radionicama ostavljena je mogucnost kupovine  paketa (SFERA i KARTICE) sa odgovarajucim uputstvom za samostalno praktikovanje i moze se poruciti na tel. 060 6812823 ili mailom ([email protected]) ili u inbox-u na Fb strani Gordana Sekulic Auranet.
     Cena paketa je 1550,00rsd.

Uputstvo za koriscenje:
Smestite se udobno i omogucite da vas nekoliko minuta nista ne ometa...
Ujednacenim disanjem opustite telo i smirite svoj um. Zatvorite oci i uspostavite mentalni kontakt sa SFEROM dok je drzite u ruci. Uputite joj zelju ili pitanje: na primer:...zelim da danas uspesno obavim poslovni razgovor...ili...potreban mi je odgovor, sta je sada za mene najbolje da ucinim u vezi ove situacije...Poluotvorenih ociju, kroz trepavice, posmatrajte sjajnu povrsinu SFERE...polako je okrecite prema izvoru svetlosti- najbolje dnevnom ili prema suncu...Kad uocite kako se SVETLOSNE ISKRE uzdizu kao SVETLOSNI ZRACI navise - BUDITE SVESNI da je poruka (informacija) poslata Kosmickoj Inteligenciji i ocekujte odgovor! Nekoliko trenutaka budite u vezi sa svetlosnim zracima i mislite na svoju zelju! Odgovor iz POLJA cete dobiti izvlacenjem jedne do tri kartice iz spila...Procitajte...OSETITE DA STE U KOMUNIKACIJI I KRENITE po uputstvu u novi trenutak vaseg boljeg zivota.

         CAROLIJU SVOG ZIVOTA POKRENITE SA CUDESNOM SFEROM !

                                              S R E C N O !                      S E M I N A R:
         POSTANITE SAM SVOJ ENERGOTERAPEUT !

        Stecena znanja i visegodisnje iskustvo u radu sa najsavremenijim aparatom za vizuelno ocitavanje energije u biopolju coveka-AURI, dovelo je do potrebe i iskrene zelje da i druge usmerimo ka procesu koji je neminovan :BUDJENJE uspavanih sposobnosti kreiranja sopstvene stvarnosti.
        Zivimo u vremenu potpune otudjenosti od svoje sustine.Svakodnevni tempo zivota namece nam aktivnosti, uglavnom usmerene na sticanje materijalnih vrednosti.Izlozeni smo neprekidnom stresu koji nas energetski iscrpljuje.Vremenom se javljaju strahovi,nesigurnost,depresija,anksioznost,odsustvo ideja,poremecena komunikacija sa sobom i drugima,agresivnost,osecaj neshvacenosti...Koliko god se trudili,nismo u stanju da zivot pokrenemo u zeljenom pravcu.Sve ovo neminovno vodi ka dubokim poremecajima na mentalnom,emocionalnom,duhovnom i na kraju, fizickom planu.
        Proucavajuci aure nasih klijenata (preko 5000) dosli smo do nedvosmislenih dokaza,da biti ZDRAV u svakom segmentu postojanja,znaci POTPUNU ENERGETSKU CELOVITOST i obrnuto.Bolest nastaje kao posledica energetskih blokada u nasem biopolju koje duzi vremenski period ne dozvoljavaju pravilan protok zivotne energije.
        JASNA NAMERA I ODLUKA da ucinimo nesto za SEBE je prvi korak u procesu promena koje ce konacno usmeriti nas zivot u zeljenom pravcu
         Osnovno je da POSTANEMO SVESNI istine da smo prvenstveno energetska bica,a potom i egzistiramo na fizickom planu.COVEK JE MULTIDIMENZIONALNO BICE.
         Jos je Nikola Tesla govorio da je sve u prirodi VIBRACIJA. Nase fizicko telo i jeste SVETLOST (energija) u razlicitim frekvencijama-gustinama i formama.
          Ljudsko telo sadrzi skup energetskih tacaka i linija koje se nazivaju meridijani .Preko ovih meridijana ljudi su nekad bili povezani sa Univerzalnom Kosmickom energijom (POLJEM) i na taj nacin bili deo mnogo veceg energetskog sistema.Vremenom je doslo do prekidanja tih kanala preko kojih smo dobijali energiju,svetlost i informacije,a posledica toga je energetski disbalans.
          Ova mreza informacionog polja je u direktnoj vezi sa svim nasim misaonim, emotivnim i saznajnim procesima.Sve sto znamo,sto smo doziveli,sto jesmo, zapamceno je u ovoj suptilnoj energetskoj (mreznoj) strukturi.Preko nje se moze saznati cak i ono cega ljudi nisu svesni.Ona nije samostalni enetitet,vec je u direktnoj vezi sa nasom svescu,a istovremeno i pod uticajem visih nivoa svesti,visih energetskih struktura.Ona je instrument za ocitavanje informacija istih! Stalno pomaze coveku u njegovom razvoju, razvijajuci se i sama pri tome. Ova suptilna energetska struktura vremenom se kida i pod uticajem vaspitanja, traumatskim zivotnim iskustvima i usvajanjem nametnutuh drustvenih normi ponasanja.
          Analizom AURE i CAKRI klijenta,razgovorom i energoterapijom SKALARNIM TALASIMA u toku seminara uspostavljamo pravilan protok zivotne energije kroz mrezu svetlosnih kanala koji prozimaju nase telo u fizickoj i duhovnoj ravni.
          Energoterapija danas dobija novi smisao i znacaj.Ona je vrsta isceljivanja koja spada u alternativnu medicinu i zasniva se na principu da svaku bolest ,bez obzira na dijagnozu, izaziva disbalans energija u telu cija se ravnoteza ponovo uspostavlja putem energoterapije.
          Nikola Tesla je 1899. godine otkrio i u svojim eksperimentima koristio SKALARNE ELEKTROMAGNETNE TALASE. Nikolaj Kozirjev i Danijel Vinter, proucavaju Tesline energije i projekte.Danas,kod nas,jedan od vodecih istrazivaca Teslinih projekata iz oblasti fizike i tehnologije svesti je dipl.ing.Goran Marjanovic.
          Po njemu karakteristike SKALARNIH TALASA SU:niskofrekventni talasi koji se ne ponasaju u skladu sa poznatim fizickim zakonima,a dokazano,deluju lekovito na ljudsko zdravlje, mogu da se programiraju poput kristala, pojacavaju se sa udaljenoscu i nose visoki nivo Kosmicke Inteligencije.Skalarni talas moze preneti informaciju na objekte tako sto se utiskuju u njihovu strukturu.Prodiru kroz olovo i Faradejev kavez, a pri tom ne gube na jacini i svojstvima kao sto je to slucaj sa hercijanskim,elektromagnetnim talasima.
          Skalarni talas se krece u skladu sa dobijenim informacijama o cilju,lokaciji ili nekom delovanju.Ukoliko ne poseduje te informacije (ne bude usmeren),Skalarni talas miruje u nekoj drugoj dimenziji, osciluje u mestu. Tada je on cist energetski potencijal bez momenta i bez smera.
          Tokom seminara ucimo kako da pokrenemo isceljujuce Tesline Skalarne talase iz Skalarnog polja i prakticno ih koristimo u svim oblastima zivota.
          Prvi znak energetske celovitosti je osecaj sigurnosti i ravnoteze u svakodnevnom zivotu.Vraca se svest o povezanosti sa svetom i Univerzumom i osoba sebe dozivljava kao deo jedne sveobuhvatne celine.Ponovo se povezuje sa sveukupnoscu svog bica,sa Svetloscu i svojoj svesti dopusta da se vrati u prirodnu ravnotezu.
        Pozitivne promene koje nastaju po zavrsenom seminaru se mogu opisati kao:
-jacanje intuicije,
-sveukupni razvoj licnosti,
-probudjena sposobnost isceljivanja i samoisceljivanja,
-sposobnost boljeg izbora pri odlucivanju,
-veca sposobnost davanja i primanja ljubavi,
-oslobadjanje od strahova i osecaja krivice,
-budjenje kreativnosti i novih ideja,
-jasniji smisao sopstvenog postojanja,
-sposbnost uzivanja u sadasnjem trenutku,
-uzdizanje mentalnog,emotivnog,fizickog i duhovnog nivoa na vise 
 energetske frekvencije,
-harmonizacija odnosa sa okolinom;
-prakticna primena u svim zivotnim situacijama...

         Za vise informacija i dodatnih pojasnjenja pisite  na mail:
  [email protected], posetite neka od  besplatnih predavanja ili  kontaktirajte na tel.br .+381 60 6812823.